Misioni ynë

Pavarësisht nëse një fëmijë përcaktohet për profesion në fushën e muzikës, ose të bëhet mjek apo shkencëtar, qëllimi i shkollës është tu ofrojmë fëmijëve një përvojë të paharruar muzikore.
Emri i shkollës “Misbah&Friends” është i frymëzuar nga Pianisti Kosovar ...më shumë

Misbah & Friends
E licencuar nga Ministria e Arsimit dhe Teknologjisë

Filloi regjistrimi për vitin shkollorë 2016/2017

Bursa për talentët e vegjël, deri në 100 %më shumë

Shkolla e muzikës dhe Artit “Misbah&Friends”

Si të aplikoni për vitin shkollor 2016-2017 Shkolla “Misbah&Friends” ju ofron formën...më shumë