Programet Speciale

Nëse jeni  20, 30, 40 apo edhe 50 vjeç , ne kemi menduar edhe për ju.

Edhe ju mund te jeni pjesë e shkollës “Misbah&Friends”.

Programet Speciale u mundesojnë të gjitha grup moshave të argëtohen dhe mësojne në shumicën e  departamenteve  të shkollës së muzikës dhe artit “Misbah&Friends”. 

Departamenti i Instrumenteve
Piano
Jazz Piano
Tastjerë (Sint)
Bateri -Perkusione
Violinë
Violë
Violoncelo
Kitarë
Kitarë Elektrike
Këndim pop, jazz
Solokëndim
Bateri
Saksofon
Klarinet
Flautë