Misbah Kaçamaku

-1986-1993 - Akademin e Muzikës "Gnjesinih" në  Moskë, Rusi në e klasën e Prof. Jurij Petrov.

-2002 – Diplomoi në Fakultetin e Arteve në  drejtim e pianos.

-2004 - Specializoi në drejtimin e klasikëve Vjenez ne Konservatorin "Josef Haydn"-Eisenstadt në klasën e James McCheseny.

-2008-2010 - Studimet postdiplomike në Fakultetin e Artit Muzikor në Shkup në klasën e Prof. Jasmina Cakar,

-Si solist dhe anëtar ansamblesh ka mbajtur koncerte në Zvicer, Maqedoni, Slloveni, Spanj, Gjermani etj.

-Eshtë bashkëpunëtor i ngusht i Filharmonise-Operës së Kosovës si dhe anëtar i Solisteve të Filharmonis së Kosovës.

Prapa