Jeta Dumnica


Eksperienca profesionale 

09/2011 -
Present
Prishtinë
Kosovë
Drejtoreshë e shkollës së Muzikës dhe Artit "Misbah&Friends" dhe Profesoreshë e pianos në Departamentin e pianos
09/2011-
09/2010
Prishtinë
Kosovë
Amerikan School of Kosova Profesoreshë e muzikës
09/2010
09/2005-
Prishtinë
Kosovë
Shkolla e mesme e muzikës "Prenk Jakova" Profesoreshë e pianos
09/2003-
04/2005
Vienna
Austri
Vienna International School ( VIC) Profesoreshë e pianos në e Departamentin e pianos
07/ 2004
07/2005
Prishtinë
Kosovë
Master kurse për Student të Kosovës, me Profesorin e pianos nga Vienna . Asistent i profesorit (përfaqësimi i projektit, mësimi i studenteve, përkthimi) dhe Performansa ( luajtje me piano)
05/2006
07/2005
07/2004
06/2003
2002/2003
Prishtinë
Prishtinë
Prishtinë
Vienna
Vienna
Festivali ndërkombëtar "Re Musica"
Piano Recital - Kisha katolike
Piano Recital - Biblioteka kombëtare
Performansa në Rudolfsheim Hall
Performansa në koncertet e Universitetit


Kualifikimi Arsimor

2002/2005Vienna/AustriaDiploma e parë në Joseph Haydn Conservatorium në Eisenstadt në klasën e Prof. Mr. James Mc Chesney
2002/2005Vienna/AustriaMaster kurse me profesor te ndryshëm
2001/2002Vienna/AustriaMësim Privat të Prof. Znj. Evgenia Radoslavova
1996/2000PrishtinëShkolla e mesme e muzikës "Prenk Jakova"
Prapa